Nieuws Jeugdstudieweekend 2019

Aankondiging JSW2019
Het JSW2018 vindt plaats in het weekend van 13 tot en met 15 december a.s. in Domburg. De muzikale leiding is ook dit jaar weer in handen van Cathy Kotoun en Ronald Slager. De huishoudelijke leiding bestaat - evenals vorig jaar - uit Gemma, Anita, Henk, Peter, John en Michiel. Inschrijven kan nu al via deze website. De informatiebrief met uitleg over het JSW2019 wordt in oktober naar de secretariaten van alle Zeeuwse HaFaBra-verenigingen gemaild. De oud-deelnemers ontvangen de informatiebrief rechtstreeks. Ook op onze eigen Facebook-pagina houden we alle deelnemers en vrienden op de hoogte.

JSW2018 op Omroep Zeeland TV
Zondag 9 december bracht een cameraploeg van Omroep Zeeland TV een bezoek aan een repetitie tijdens JSW2018. Bekijk hier het resultaat.

Muzikale en huishoudelijke leiding JSW 2019
De muzikale leiding bestaat dit jaar uit Cathy Kotoun en Ronald Slager. De huishoudelijke leiding bestaat dit jaar uit Gemma van de Vaate, Anita Balk, Henk Balk, Peter Willeboordse, John de Feiter en Michiel Pouwer.

Verzoek aan deelnemende slagwerkers
De slagwerkers worden verzocht om vrijdagmiddag 13 december om 17.00 uur aanwezig te zijn in De Parel zodat de muzikale leiding samen met de slagwerkers vooraf de muziekstukken kan verdelen en indien nodig nog e.e.a. kan toelichten. Neem je eigen stokken en lessenaar mee, er wordt nog gezorgd voor enkele extra lessenaars voor bij het slagwerk.

Slotconcert JSW2019
Het JSW2019 wordt op zondagmiddag 15 december afgesloten met een concert in het Theater van 'De Parel' in Domburg. Dit concert begint om 15.30 uur en is gratis toegankelijk.

Wat je zeker niet mag vergeten...
Vergeet in ieder geval niet de volgende spullen mee te nemen:

Promotiefilmpje JSW Zeeland
Bekijk het promotiefilmpje (gemaakt door enkele deelnemers in 2011) van het JSW Zeeland. Zet het filmpje op je Facebook en/of Twitter en stuur het door naar je collega-muzikanten!